Tours

Zie de stad door de ogen van een Amsterdammer!

Ontdek de stad onder leiding van een Amsterdammer die alle mooie plekjes kent. Boek een fietstour, ze zijn er in allerlei soorten. Van een korte excursie in de stad, tot een langere tocht door Amsterdam en omstreken. De touroperators kennen de leukste routes en laten u verrassende plekjes in de stad zien. Tour door buurten en parken met een kleine groep, of boek een privé excursie. De medewerkers van Hotelscooters & Bikes helpen u graag bij het boeken.

Neem operator ‘We bike Amsterdam’. In hun City tour ziet u de hoogtepunten van de stad zoals die alleen bij de inwoners bekend zijn. De jonge gidsen bezorgen u een onvergetelijke tijd. U komt op verrassende plekken en hoort leuke weetjes over de historie en het dagelijks leven in Amsterdam. Onderweg is er tijd voor koffie. De City Tours duren rond de 3 uur en starten vanaf de meeting points bij Hotelscooters & Bikes.

Er zijn Private Tours vanaf 2 personen. Het maximaal aantal deelnemers aan een City Tour is 12 personen.

Wilt u ook een kijkje nemen buiten de stad? Dan is er een 4 uur durende Country side tour, waarbij u veel Hollands Erfgoed ziet, zoals windmolens, polders en panorama’s van  weilanden met koeien. Er wordt niet alleen gefietst, er wordt ook gestopt bij adresjes met leuke terrasjes. Hier kunt u genieten van andere Hollandse zaken, zoals koffie met appeltaart.

Check tripadvisor om te zien hoe anderen het hebben ervaren. Meer informatie via de knop op deze pagina. Loop anders even binnen bij ons binnen.